Ενημερωτικό Εργαστήρι για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Βαρικό

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Φεβρουαρίου, 2013

ergani-variko-2

Έντονο το ενδιαφέρον των γυναικών και της Τ.Κ. Βαρικού στην ενημέρωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο για τις δυνατότητες ανάπτυξης γυναικείας επιχειρηματικότητας. Η ενημερωτική εκδήλωση, με τίτλο «Ενημερωτικό Εργαστήρι», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αμυνταίου και του Κέντρου Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη», ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «WIN – WIN: Γυναίκες σε Δίκτυο, για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα».

ergani-variko-1

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, που τόνισε ότι το Βαρικό είναι ένας οικισμός με πολλές δυνατότητες στην αξιοποίηση των τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε συλλογική προσπάθεια αναλάβουν οι γυναίκες του χωριού περιορίζοντας το ρίσκο που έχει ούτως ή άλλως κάθε επιχειρηματική προσπάθεια.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος και τα στελέχη του «Εργάνη» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή των γυναικών στην εκδήλωση και ευχήθηκαν ο κύκλος ενημερώσεων που έχει γίνει σε πολλά χωριά να δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να δημιουργηθούν γυναικείοι συνεταιρισμοί, που θα αυξήσουν το οικογενειακό εισόδημα πολλών νοικοκυριών και θα προωθήσουν τα τοπικά μας προϊόντα.

ergani-variko-3

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Αμύνταιο,