Εντυπωσιακή η συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 ξίφους μονομαχίας στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακή η συγκομιδή μεταλλίων για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 ξίφους μονομαχίας στο ΟΑΚΑ.

   Κρατηθείτε: 1 Χρυσό – 1 Αργυρό – 2 Χάλκινα Μετάλλια.

Οι Κοριτσάρες μας Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωσταντίνα Καράτζα, Ζωή Μοσχοπούλου, Άννα Σταυρίδου νίκησαν στον Τελικό την Ίριδα Ψυχικού 38-37 και κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο (9 ομάδες).

Τα Παλικάρια μας Φίλιππος Χατζητύπης, Δημήτρης Γιαννάκης, Άγγελος Ρασπόπτσης, Ηλίας Γκόνης κατέκτησαν το Αργυρό Μετάλλιο (έχασαν στο Τελικό από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. 37-45, 9 ομάδες).

Στα ατομικά η Αφροδίτη και ο Φίλιππος κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο ανάμεσα σε 62 και 51 συμμετοχές αντίστοιχα. Επίσης εκπληκτική εμφάνιση από τη Βάσια Μαρκώτη 6η, Κωνσταντίνα Καράτζα 7η , Ζωή Μοσχοπούλου  12η και Άννα Σταυρίδου 16η.  Στα αγόρια ο Δημήτρης Γιαννάκης 7ος,  Ηλίας Γκόνης 14ος, Αχιλλέας Μαυρομάτης 18ος , Άγγελος Ρασπόπτσης 21ος, Αλέξανδρος Σαλβαρίνας 27ος και Γιάννης Λεβεντίδης 28ος.

Στο μακρινό Βανκούβερ ο Στέργιος Τσώκας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και εκτός νοκ άουτ. Η συνέχεια της προσπάθειάς του στη Βουδαπέστη 6-8 Μαρτίου.

Το επόμενο Σ/Κ ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 με τη Σπάθη και τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με πλήρεις ομάδες. Ταυτόχρονα στη Παιανία διεξάγεται το 3ο Βαθμολογούμενο Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών ξίφους μονομαχίας της σαιζόν με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν.

Την ερχόμενη Δευτέρα η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας θα τιμήσει τους Καλύτερους στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μαζί με αυτούς τον ΟΞΙΦ ως Καλύτερο Σωματείο του 2019! Το Βραβείο θα παραλάβει ο Πρόεδρος του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας κος Χρήστος Παυλίδης.

Μπράβο!

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση