Έπαινοι από το 1ο ΓΕΛ Φλώρινας στις μαθήτριες που πρόσφεραν εθελοντικά τα μαλλιά τους στον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού


Αποδόθηκαν έπαινοι από το 1ο ΓΕΛ Φλώρινας στις μαθήτριες που πρόσφεραν εθελοντικά τα μαλλιά τους στον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού στο πλαίσιο της δράσεις της σχολικής ομάδας «Ενεργοί πολίτες- Ευρωπαίοι πολίτες- Εθελοντικές δράσεις»

Εκ μέρους του Συλλόγου καθηγητών του 1ουΓενικού Λυκείου Φλώρινας συγχαίρω από καρδιάς τους μαθητές της Σχολικής Ομάδας «Ενεργοί πολίτες – Ευρωπαίοι πολίτες – Εθελοντικές δράσεις», με υπεύθυνη καθηγήτρια κα Γκόλνα Χριστίνα και τους συνεργαζόμενους καθηγητές κο Δαγκλή Αστέριο και κα Κωτσαλίδου Θεοδώρα , για την ομολογουμένως επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν με θέμα την «Πρόληψη και Προστασία από τον καρκίνο του μαστού».

Τις θερμές μας ευχαριστίες αξίζουν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσ/νίκης κα Ρίκα Γιουβανέλη και η εξαιρετική επιστήμονας χειρουργός μαστού κα Γιώτα Σασοπούλου, για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος.

Όμως, τα συγχαρητήρια όλων μας αξίζουν οι μαθήτριες της σχολικής μας μονάδας, Μαρία Αθανασίου, Βασιλεία Χατζάρα και Ευθυμία Παπαδοπούλου διότι με την προσφορά των μαλλιών τους για την κατασκευή περουκών, έδωσαν ένα μάθημα ευαισθησίας και ανθρωπισμού. Ευχόμαστε να αποτελέσουν το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για την προσφορά ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τζώτζης Ιωάννης

Pin It

Αφήστε μια απάντηση