Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας ο Μιχάλης Χάτζιος Όλα τα αποτελέσματα

Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας ο Μιχάλης Χάτζιος – Τα αποτελέσματα για την εκλογή των μελών του Προεδρείου και των Επιτροπών του Δήμου Φλώρινας

Ο κ. Μιχάλης Χάτζιος επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του σώματος, ο κ. Χάτζιος έλαβε 28 ψήφους (βρέθηκαν 4 λευκά ψηφοδέλτια).
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Χρήστος Μπαρδάκας που έλαβε 21 ψήφους (βρέθηκαν 11 λευκά ψηφοδέλτια) και Γραμματέας ο κ. Δημήτριος Φαρμακιώτης που έλαβε 27 ψήφους (βρέθηκαν 4 λευκά ψηφοδέλτια).

Αμέσως μετά, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Δημήτριος Ηλιάδης με 20 ψήφους, Λάζαρος Αντωνιάδης με 20 ψήφους, Παναγιώτης Τσακμάκης με 19 ψήφους, Δημήτριος Θεοφανίδης με 19 ψήφους, Χρήστος Μπαρδάκας με 11 ψήφους και Γεώργιος Παπαγρηγορίου με 11 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ηλίας Μούλελης με 12 ψήφους, Χαρούλα Βοζινίδου με 12 ψήφους, Παναγιώτης Νώτας με 11 ψήφους, Ευάγγελος Μητσκόπουλος με 11 ψήφους, Τραϊανός Ρασάικος με 3 ψήφους και Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με 2 ψήφους.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Παντελής Γεωργιάδης με 21 ψήφους, Νικόλαος Δούμτσης με 20 ψήφους, Ηλίας Μούλελης με 20 ψήφους, Χαρούλα Βοζινίδου με 19 ψήφους, Νικόλαος Ιωακειμίδης με 11 ψήφους και Νικόλαος Αλεξιάδης με 11 ψήφους.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Νικόλαος Μουρατίδης με 12 ψήφους, Γεώργιος Σταύρου με 11 ψήφους, Βασίλειος Χατζητιμοθέου με 11 ψήφους, Κωνσταντίνος Σακουλέβας με 10 ψήφους, Θεόφιλος Σεχίδης με 2 ψήφους και Νικόλαος Καρυπίδης με 1 ψήφο.

Να σημειωθεί πως από τις ψηφοφορίες απείχε ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Θεόδωρος Τορλαχίδης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση