Επείγουσα ανακοίνωση του συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 25 Μαρτίου, 2020

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι πολύτεκνοι,
Μετά την γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, για την μη διασπορά του ιού του Κορωνοϊού, εκτός των αναγκαίων περιπτώσεων, σας παρέχουμε τις ακόλουθες οδηγίες για την έκδοση του πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας, το οποίον θα απαιτείται για τυχόν διαγωνισμούς που θα προκηρυχθούν :

1. Όσοι επιθυμείτε από τα μέλη μας το ανωτέρω πιστοποιητικό, θα επικοινωνείτε με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) στην Ηλεκτρονική διεύθυνση/ E-mail ΑΣΠΕ: info@aspe.org.gr αποστέλλοντες πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ, από το δικό σας e mail . Προσοχή στο περιθώριο του πιστοποιητικού ΟΓΑ θα αναγράφετε το αριθμό Μητρώου της ΑΣΠΕ, καθώς και του Συλλόγου μας από τα πολυτεκνικά βιβλιάρια που έχετε. Η ΑΣΠΕ μόλις λάβει το μήνυμά σας στο e mail της θα εκδώσει το πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας και θα σας το αποστείλει στο δικό σας e mail.

2. Σημειώνουμε όποιος δεν έχει δικό του e mail , ή θα πάει στον λογιστή του ή από τα παιδιά τους που όλα διατηρούν και έχουν e mail.
3. Όσοι έχετε ζητήσει από 15/03/2020 πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του Συλλόγου, θα απευθυνθείτε στην ΑΣΠΕ στο e mail της για την επανέκδοσή του, εφόσον στο κείμενο αναγράψετε το αριθμό Μητρώου της ΑΣΠΕ, καθώς και του Συλλόγου μας και ότι το ζητήσατε την τάδε ημερομηνία και ότι σας έχει σταλεί πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τύπου ΟΓΑ.
4. Το Γραφείο του Συλλόγου από σήμερα 24/03/2020 θα είναι κλειστό, μέχρι νεωτέρας και άρσεως της γενικής κυκλοφορίας. Ευχόμεθα στον Πανάγαθο Θεό σύντομα να μας απαλλάξει από αυτή την πανδημία.

5. Τηλέφωνα επικοινωνίας για τυχόν περισσότερες πληροφορίες του Προέδρου: σταθερό 2385022595 και κινητό 6974113058
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Διά τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας