Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Φλώρινας πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021  η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α στην Θεσσαλονίκη κ. Elizabeth K. Lee.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης καλωσόρισε την κα Elizabeth K. Lee και ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Π.Ε Φλώρινας ,οι δυναμικές μεταποιητικές επιχειρήσεις για κρασιά , φασόλια, πιπεριές , και εν γένει τα προϊόντα τα οποία μπορούν να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα και ενδιαφέρον στις Η.Π.Α.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε και τον αγροτουριστικό προορισμό της Π.Ε Φλώρινας  καλώντας μέσω της κ. Προξένου τους Αμερικάνους πολίτες να επισκεφτούν τόσο για ιστορικό , θρησκευτικό , εναλλακτικό τουρισμό την περιοχή μας.

Τέλος αναδείχτηκε η ανάγκη το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας να επισκεφθεί το Προξενείο των Η.Π.Α στην Θεσσαλονίκη ,ενώ η κ. Elizabeth K. Lee θα κινήσει διαδικασίες για πιο στενή συνεργασία των δύο πλευρών   αλλά και υπογραφή  συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση