Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φλώρινας κ. Π. Πέρκα στο Γεν. Νοσοκομείο Φλώρινας

Ημ/νία Ανάρτησης: 6 Νοεμβρίου, 2020

Επίσκεψη της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑΠΣ Φλώρινας κ. Π. Πέρκα στο Γεν. Νοσοκομείο Φλώρινας

Την Τετάρτη 04/10/2020, η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Π. Πέρκα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Χ. Παπούλκα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την λειτουργία του Γ.Ν.Φ. και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει στο δύσκολο πλαίσιο του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά την ενδελεχή ενημέρωσή της για την πορεία του Νοσοκομείου και τις ενδείξεις ανάπτυξης και καλυτέρευσης των προσφερόμενων υπηρεσιών του, σχολίασε την αδήριτη ανάγκη ενίσχυσης του δημοσίου συστήματος υγείας με προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και τις αναγκαίες αυξήσεις πιστώσεων και πόρων. Ιδιαίτερα επισήμανε την αναγκαιότητα για πολλαπλασιασμό των διαγνωστικών τεστ που θα πρέπει να γίνονται δωρεάν.

Επίσης, παρατήρησε πως το μέτρο για τον περιορισμό – αναστολή των χειρουργείων κατά 80% καθώς και των εξωτερικών ιατρείων αποτελεί μια ατυχή επιλογή της κυβέρνησης που ενέχει τον κίνδυνο αύξησης της θνητότητας από άλλες ασθένειες, όπως μάλιστα επικαλούνται οι εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ.

Τέλος, αφού συνεχάρη τον Διοικητή κ. Παπούλκα και το διοικητικό προσωπικό για τις προσπάθειές τους στις αντιξοότητες που συναντούν, ζήτησε να διαβιβαστούν οι ευχές της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της περιοχής μας, για δύναμη και κουράγιο απέναντι στην άνιση μάχη κατά της πανδημικής κρίσης.