Ευδοκία Καδή «Ταξίδεψέ με»

Ημ/νία Ανάρτησης: 20 Οκτωβρίου, 2011
kadh-eydokia

ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΔΗ «Ταξίδεψέ με»

Σε μουσική του ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ

Τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου

Η Ευδοκία Καδή είναι μια αξιόλογη και ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια που έχει τη χαρά και την τιμή να μας συστήνεται στο ράδιο Λέχοβο 97.1 με ένα τραγούδι που της εμπιστεύτηκε ο Αντώνης Βαρδής! Ο σπουδαίος συνθέτης και ερμηνευτής ανακάλυψε την Ευδοκία σε ένα cd που βρέθηκε στα χέρια του και αμέσως διέκρινε τις φωνητικές της δυνατότητες. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού η Ευδοκία εμφανίστηκε στο πλάι του Αντώνη Βαρδή σε μια σειρά συναυλιών, όπου όπως σχολιάζει και ο ίδιος «κατάλαβα ότι έχει ακόμη καλύτερη φωνή από ό, τι είχα ακούσει αλλά και το ότι είναι καταπληκτικό παιδί».

Η Ευδοκία Καδή μας έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον ημιτελικό της Eurovision πέρυσι, καθώς εκπροσωπούσε την Κύπρο.

Το τραγούδι με το οποίο μας συστήνεται ραδιοφωνικά στους 97.1 λέγεται «Ταξίδεψέ με» και τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου.

Όσο για το πού θα μπορούμε να την δούμε live αυτόν τον χειμώνα; Η Ευδοκία θα εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στις νέες του εμφανίσεις στο Diogenis Studio.

TAGGED: Eurovision,