Γ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ- ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Στο πλευρό των συμπατριωτών μας για το δίκαιο αίτημα της επιπλέον στήριξης στις δαπάνες της θέρμανσης

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Οκτωβρίου, 2022

Στο πλευρό των συμπατριωτών μας για το δίκαιο αίτημα της επιπλέον στήριξης στις δαπάνες της θέρμανσης δηλώνουν με γραπτή ανακοίνωση τους ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης και τα μέλη της ΔΕΕΠ Φλώρινας

Η ΔΕΕΠ Φλώρινας και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης  συμμετέχουν στην πρωτοβουλία των φορέων της Φλώρινας  για την διοργάνωση του  συλλαλητηρίου για το κόστος  της θέρμανσης. Παράλληλα δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι πάντα ήμασταν , είμαστε  και θα είμαστε δίπλα στους συμπατριώτες μας  στηρίζοντας και διεκδικώντας κάθε δίκαιο αίτημα  .

Ωστόσο δεν μας αφήνει αδιάφορους για ακόμα μια φορά το παραλήρημα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας.  «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου»  για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με μια ακόμα μνημειώδη ανακοίνωση ψεύδους , αποδεικνύει την εικόνα που έχουν σχηματίσει όλοι οι πολίτες για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του,  ότι « ο λύκος στην αντάρα χαίρεται».

Παρακολουθήσαμε όλοι πριν λίγες ημέρες τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της ΔΕΘ να επιδίδεται στο γνωστό «άθλημα» για αυτόν της ανέξοδης  παροχολογίας, χωρίς αντίκρισμα και χωρίς εξασφαλίσεις. Μοίρασε αφειδώς 25 δισεκατομμύρια ευρώ  για το 2023, χωρίς να αντιλαμβάνεται έστω στοιχειωδώς τη σύνθετη και δύσκολη πραγματικότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σε μια συγκυρία που ευρωπαϊκές χώρες με ισχυρές οικονομίες όπως η Γερμανία και η Γαλλία  θωρακίζονται για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια , την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες που φέρει στην  Ευρώπη  ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει «λαγούς με πετραχήλια», υπόσχεται ξανά να τα λύσει όλα με έναν νόμο, να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα ( αλήθεια γιατί 4,5 χρόνια ως Κυβέρνηση δεν το έκανε;;;), μοιράζει πλουσιοπάροχα λεφτά και υποσχέσεις.  Μας θυμίζει ακριβώς τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν του 2014 όπου παραπλάνησε το λαό και οδήγησε την χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς με αποκορύφωμα το κλείσιμο των τραπεζών, την επιβολή των capital controls και την απαξίωση της χώρας από τους εταίρους  και τους συμμάχους μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτήν τη φορά όμως ο λαός δεν πρόκειται να εξαπατηθεί ξανά και να επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος.

Αταλάντευτα και σταθερά εμπιστεύεται την Νέα Δημοκρατία και  τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειρίζεται και να ξεπερνά κρίσεις.  Έτσι και  στις επερχόμενες εκλογές θα του δώσει ξανά την εντολή αυτοδύναμης κυβέρνησης για να συνεχίσει το έργο της ανάπτυξης και της προόδου στη χώρα με σιγουριά , συνέπεια,  σχέδιο και αποτέλεσμα.

 

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ ΦΛΩΡΙΝΑΣ           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

   ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ                             ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,