Γ. Αντωνιάδης Δέσμευση Υφ Θ Σκυλακάκη μέσα στην επόμενη εβδομάδα η έγκριση του κονδυλίου για τα καυσόξυλα

Ο βουλευτής Γ. Αντωνιάδης για συνάντηση με υφ/γό οικονομικών Θ. Σκυλακάκη


Όπως είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά, με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα ξύλα θα βρίσκονταν έγκαιρα και πάντως πριν από κάθε χειμώνα στα σπίτια των δικαιούχων κατοίκων των χωριών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζοντας τις προσπάθειες, οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Κοζανης Γιώργος Αμανατίδης, συναντήθηκαν την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 με τον υφυπουργό οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Ο κ. Σκυλακάκης, από την πρώτη στιγμή κατανόησε την ανάγκη της έγκαιρης προμήθειας των ξύλων από τους δικαιούχους κατοίκους της υπαίθρου και δεσμεύτηκε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να εγκρίνει έγκαιρα το ανάλογο κονδύλι.

Προχώρησε μάλιστα και ένα βήμα παρακάτω, δεσμευόμενος να προβεί τους επόμενους μήνες σε ριζικές αλλαγές στον τρόπο προμήθειας ξύλων από τους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών, ώστε να λυθεί οριστικά το θέμα, να αρθούν αδικίες τους παρελθόντος και να θεραπευτούν χρόνιες παθογένειες του συστήματος διανομής ξύλων. Οι δύο πλευρές, δεσμεύτηκαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, ώστε από κοινού να εξετάσουν την εξεύρεση της οριστικής λύσης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση