Γ. Αντωνιάδης : Έχω καταθέσει αίτημα για παράταση λειτουργίας  της  Εθνικής  Τράπεζας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού (βίντεο)

Γ. Αντωνιάδης : Έχω καταθέσει αίτημα για παράταση λειτουργίας  της  Εθνικής  Τράπεζας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Για το θέμα της παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αμύνταιο μίλησε την Παρασκευή στο ράδιο Λέχοβο 97.1 όπου ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης .

Ο βουλευτής ανέφερε ότι το αίτημα δεν εισακούστηκε από τα αρμόδια Υπουργεία με το σκεπτικό ότι λειτουργεί ένα ακόμη τραπεζικό ίδρυμα, ωστόσο δεν γνωρίζουμε για πόσο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα ήταν να στραφεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού και να ζητήσει παράταση τουλάχιστον τριών ετών ώστε να βοηθήσει στην περίοδο της απολιγνιτοποίησης.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τα κρούσματα κορωνοιού χτύπησαν κόκκινο τις τελευταίες μέρες, και προέτρεψε τους κατοίκους να τηρούν τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί.

Τα κρούσματα, σε αναλογία πληθυσμού, είναι πολύ περισσότερα και από αυτά στη Θεσσαλονίκη και την Αττική υπογράμμισε ο βουλευτής.

Τέλος ο κ Αντωνιάδης απάντησε για το αίτημα των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Γρεβενών για ενιαία αντιμετώπιση στην μετάβαση στην μετά λιγνίτη εποχή. Είναι δίκαιο το αίτημα είπε ο βουλευτής και θα πάρουν το μερίδιο τους όμως δεν μπορεί να είναι το ίδιο με δήμους οδεύουν σε οικονομικό μαρασμό, χάνουν θέσεις εργασίας αλλά και πληθυσμό με την μετακίνηση που έχει ξεκινήσει.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση