Γ. Αντωνιάδης Για την έγκαιρη διάθεση των καυσόξυλων η συνάντηση στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος

Για την έγκαιρη διάθεση των καυσόξυλων η συνάντηση στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.

Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.

Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση