Γιάννης Αντωνιάδης Η μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο να γίνει με τους καλύτερους όρους για την τοπική κοινωνία (βίντεο)

Γιάννης Αντωνιάδης Η μετάβαση στην μεταλιγνιτική περίοδο να γίνει με τους καλύτερους όρους για την τοπική κοινωνία

Ο βουλευτής της ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης  ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1 με αφορμή την έλευση στην περιοχή των δύο Υπουργών κκ Χατζηδάκη και Γεωργιάδη. Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο παρουσία του Υπουργού Ενέργειας μετά από δική του πρωτοβουλία.

Μια σύσκεψη στην οποία όπως είπε είχαν κληθεί εκπρόσωποι εργαζομένων Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων εκπρόσωποι δασικών συνεταιρισμών και καλλιεργητές  ώστε να θέσουν τα θέματά τους απευθείας στον αρμόδιο Υπουργό. Στη συγκεκριμένη σύσκεψη δεν είχαν κληθεί οι αιρετοί που θα είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν στην ημερίδα της Πτολεμαίδας γεγονός που προκάλεσε από τη μεριά τους αντιδράσεις.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε στις απαντήσεις που έδωσε ο κ Χατζηδάκης για όλα τα θέματα που του τέθηκαν και τα όσα είπε για το σχέδιο της Κυβέρνησης  για την επόμενη μέρα.

Ειδική μνεία έκανε ο βουλευτής  για τις πληττόμενες Τοπικές Κοινότητες τονίζοντας ότι συναντήσεις θα συνεχιστούν.

Η σύσκεψη έγινε στο Αμύνταιο γιατί έχει ήδη μπει στην μεταλιγνιτική εποχή τόνισε ο κ Αντωνιάδης που σχολίασε την αποχώρηση των Δημάρχων και φορέων από την ημερίδα της Πτολεμαίδας .

Τέλος αναφέρθηκε στα εμπόδια που ξεπεράστηκαν για τον οδικό άξονα Φλώρινα Ξινό νερό ώστε ξεκινήσουν οι εργασίες το 2022

Pin It

Αφήστε μια απάντηση