Γιάννης Αντωνιάδης: Πάνω από τον πανελλαδικό μέσο όρο οι εμβολιασμοί στην ΠΕ Φλώρινας Τι είπε για το φυσικό αέριο (βίντεο)

Ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο ράδιο Λέχοβο 97.1

Ο βουλευτής σε συνέχεια της επίσκεψης στο Νοσοκομείο της Φλώρινας και τη συνάντηση με τον Διοικητή κ Χρήστο Παπούλκα και το Ιατρικό προσωπικό τόνισε ότι οι εμβολιασμοί στη Φλώρινα μέχρι και τις 5  Ιουνίου 2021  φτάνουν τους  συνολικά 31482  συμπολίτες μας  δηλαδή το 61,20% του πληθυσμού τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό πανελλαδικά είναι στο 55,84 %.

Η αιτία για το πλασματικό αποτέλεσμα που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες είναι ότι υπάρχουν εγγεγραμμένοι συμπολίτες μας που δεν κατοικούν στο νομό αντίστοιχο φαινόμενο έχουμε και στις εκλογές όπου φαίνεται μεγάλη η αποχή.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι δομές υγείας της Π.Ε. Φλώρινας θα ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο στην επίσκεψη που θα κάνει ο ίδιος το επόμενο διάστημα.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε και στη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ για την έλευση του φυσικού αερίου. Ο κ Τσάκας θα επισκεφτεί το νομό στο τέλος του μήνα και θα απαντήσει και για τη σύνδεση κοινοτήτων. Βασική προϋπόθεση η σύνδεση όλων των κατοικιών του κάθε οικισμού.

Ο κ Αντωνιάδης αναφέρθηκε επίσης στην έγκαιρη ξύλευση την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών

Pin It

Αφήστε μια απάντηση