Γιάννης Στρατάκης: «Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ίδρυση θύλακα καινοτομίας στη Φλώρινα» ο βαρύγδουπος τίτλος!

Ημ/νία Ανάρτησης: 17 Μαρτίου, 2023

Δήλωση του Γιάννη Στρατάκη Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού Ελπίδα

«Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ίδρυση θύλακα καινοτομίας στη Φλώρινα» ο βαρύγδουπος τίτλος!

Γιατί ακριβώς πρόκειται;

Είναι γνωστή η αντίδρασή μας στις επιλογές του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη Γ. για τον αποκλεισμό της Φλώρινας από τις Ζώνες Καινοτομίας, που ήδη έχουν δρομολογηθεί σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και οι οποίες συσχετίζονται με την Απολιγνιτοποίηση.

Μετά τις αντιδράσεις μας προστέθηκαν τρεις Θύλακες (όχι ζώνες) Καινοτομίας δεύτερης ταχύτητας σε Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα.

Το ξεκίνημα των εργασιών, όπως περιγράφεται στο σχετικό Δ. Τύπου της Περιφέρειας, αφορούν στη διαβούλευση στις τρεις Πόλεις για την δημιουργία των θυλάκων, αυτό και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.

Απλά εκλογές Αυτοδιοικητικές πλησιάζουν και τα «θα» πάνε και έρχονται!

Ποτέ δεν δόθηκε απάντηση για τη μεταχείριση της Φλώρινας στο θέμα της ίδρυσης Ζώνης Καινοτομίας 1ης ταχύτητας που δικαιούται.

Το ίδιο και για τις άλλες μαζικές απώλειες (Κάθετος, άλλα οδικά δίκτυα, Χιονοδρομικό, κ.λ.π.), καμία αντίδραση!

 

Υ.Γ

1.:-Ελπίζω το Πολιτικό προσωπικό της Φλώρινας που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να επισήμανε την υποβάθμισή της, διαφορετικά η παρουσία του και μόνο νομιμοποιεί την αδικία και δίνει μήνυμα αποδοχής της.

2:-Το επίκαιρο και μεγάλο πρόβλημα της Γέφυρας Πολυφύτου είναι μία ακόμη απόδειξη ανεύθυνου χειρισμού στη λογική “πάμε και όπου βγεί”.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,