«Η Αρχαιολογία στην Οθόνη» Δράσεις για την Προβολή του Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Δράσης για την Προβολή του Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» με θέμα «Η Αρχαιολογία στην Οθόνη», η οποία διοργανώνεται από 15 έως και 21 Απριλίου 2019 από τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων πανελλαδικά, η Εφ.Α Φλώρινας σε συνεργασία με τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συμμετέχει με εκδήλωση που

περιλαμβάνει την προβολή μικρού μήκους ταινίας με τίτλο «Μια μέρα στο παρελθόν», η οποία αποτελεί παραγωγή του παιδικού εργαστηρίου κινηματογράφου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με υπεύθυνη την κ. Ν. Αντωνίου, απόφοιτο της Σχολής Κινηματογράφου Α.Π.Θ, γυρισμένη στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών Αμυνταίου. Η ταινία θα προβληθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, ώρα 6:30 μ.μ.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους συντελεστές. Θα προηγηθεί η προβολή δυο ταινιών με αρχαιολογικό περιεχόμενο, της ταινίας «ΤΟ.RΑ.ΚΕ.» του σκηνοθέτη κ. Φ. Κουτσαφτή και της ταινίας «Ο Λέων των Κυθήρων» του σκηνοθέτη κ. Γ. Διδυμιώτη και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτ. Αττικής, Πειραιώς και Νήσων.
Υπεύθυνη δράσης: Ναούμ Ελπινίκη δρ. αρχαιολογίας-μουσειολόγος της Εφ.Α. Φλώρινας

Pin It

Αφήστε μια απάντηση