Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σας προσκαλεί σε ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την σχολική βία

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης σας προσκαλεί σε ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την σχολική βία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Α. ΚΟΖΆΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ/ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (09-10-2019) ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ

Την Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019 τις ώρες 18:00 – 20:00΄, στην αίθουσα Κοβεντάρειο του Δήμου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, με ομιλητές αρμόδιους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Δ.Α. Κοζάνης, στις θεματικές ενότητες :

 

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο (ώρες 18:00 – 18:40) και

Σχολική Βία/ Διαχωρισμός επιθετικότητας με εκφοβισμό (ώρες 19:00 – 19:40),

η οποία απευθύνεται πρωτίστως σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης, στο αστυνομικό προσωπικό αλλά και στο ευρύτερο κοινό γενικότερα που επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημερίδα.

 

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της τετραήμερης εκστρατείας ενημέρωσης παιδιών και ενηλίκων που θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, από Τετάρτη (9/10/2019) έως Παρασκευή (11/10/2019) στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση