Η Ένωσή Αστυνομικών Φλώρινας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

astynomia-LOGOπου έχουν εξαγγείλει οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας την Τετάρτη 22-02-2016 και ώρα 17.00΄ στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Αγωνιζόμαστε για πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, για ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, για τερματισμό των περικοπών δαπανών, για έκδοση των διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου για τους ένστολους και για να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση των αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η μέχρι σήμερα ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης στα κυρίαρχα και φλέγοντα ζητήματά μας, μας οδηγεί και πάλι στο δρόμο των ένστολων πανελλαδικών κινητοποιήσεων.
Η κίνηση των μελών μας θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει την 06.00΄ ώρα της Τετάρτης 22-02-2016 από την Δ.Α. Φλώρινας, με διανυκτέρευση στην Αθήνα και επιστροφή την Πέμπτη 23-02-2016 με κάλυψη από πλευράς της Ένωσης όλων των εξόδων.
Καλούνται όλα τα μέλη μας να διαθέσουν λίγες ώρες για να διαφυλάξουμε τους κόπους και τις θυσίες μιας ζωής, με δεδομένο ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Pin It

Αφήστε μια απάντηση