Η Ένωση Αστυνομικών Φλώρινας για την παραλαβή των νέων περιπολικών οχημάτων

Ημ/νία Ανάρτησης: 12 Φεβρουαρίου, 2020


Τις προηγούμενες ημέρες παρελήφθησαν οχτώ(8) νέα περιπολικά οχήματα για την κάλυψη αναγκών των Υπηρεσιών της Δ.Α. Φλώρινας, τα οποία προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ. με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του τομέα Συνόρων και Θεωρήσεων του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ Θεόδωρο, για την ανταπόκρισή του στο αίτημα μας και τις άμεσες ενέργειες από πλευράς του για ένταξη στο πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α. της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τον νυν Περιφερειάρχη κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γεώργιο, για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, όπως και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλλαν θετικά σε αυτήν την προσπάθεια.

Ως Ένωση αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την προμήθεια αυτών των οχημάτων και γεμίζουμε δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, προκειμένου οι συνάδελφοι να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα μέσα για την εκπλήρωση της αποστολής τους.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ             ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

TAGGED: Φλώρινα,