Η επίλυση του θέματος των εκχερσωμένων εκτάσεων και η ενίσχυση των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας στη συνάντηση Σκρέκα Αντωνιάδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Ιανουαρίου, 2023

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα. Δύο ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης. Η επίλυση του θέματος των εκχερσωμένων εκτάσεων και η ενίσχυση των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας.

Για το θέμα των εκχερσωμένων εκτάσεων, ο υπουργός απάντησε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του το δουλεύουν εντατικά και ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σχετική τροπολογία η οποία στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί στις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες.

Για το θέμα της ενίσχυσης των μαγαζιών και των επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας, ο κ. Σκρέκας διαβεβαίωσε το βουλευτή πως όλα προχωρούν βάσει του χρονοδιαγράμματος που συζητήθηκε με τους συναρμόδιους υπουργούς κ. Θ. Σκυλακάκη και Ν. Παπαθανάση και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Μακεδονία.

TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,