«Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ» σιωπηλή πορεία 2 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πάρκο

«Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ»

 

Το Γραφείο Εθελοντισμού και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φλώρινας, με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας που συγκλόνισαν και συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Η Φλώρινα σιωπηλά λέει ΟΧΙ στη ΒΙΑ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα γίνει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, και ώρα 11:30′, θα πραγματοποιηθεί σιωπηλή πορεία 2 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό το Νέο Πάρκο της Φλώρινας.

Καλούνται οι πολίτες κάθε ηλικίας, οι σύλλογοι, τα σωματεία και κάθε συλλογικότητα να δώσουν το παρών στην σιωπηλή πορεία κατά της ΒΙΑΣ, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα για μία καλύτερη κοινωνία που δεν αφήνει περιθώρια για άσκηση κάθε μορφής βίας.

Οι συλλογικότητες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 2385044511 και 2385044520, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gedf.2021@yahoo.com.

Η βία είναι υπόθεση όλων μας. Ελάτε να δώσουμε το παρών στην πορεία και με την εκκωφαντική σιωπή μας να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ΒΙΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διάδοσης της πανδημίας.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Pin It

Αφήστε μια απάντηση