Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων (U12).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΝΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ (BANSKO)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Μετσόβου διοργάνωσαν με επιτυχία στις 26 και 27 Μαρτίου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων (U12).

Το Σάββατο έλαβε χώρα το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) και την Κυριακή η ειδική για την προ αγωνιστική κατηγορία μικτή χάραξη Combi.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου και συμμετείχαν περίπου 160 αθλητές από 24 σωματεία της χώρας. Οι αγώνες έγιναν κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και παρακαταθήκη για την συνέχεια των μικρών αθλητών στο αγωνιστικό πρωτάθλημα.


Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλήτριες, οι οποίες πέτυχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αναλυτικά είχαμε για combi και γιγαντιαίο αντίστοιχα: Πετρίδου Βαλεντίνα (17, 24), Σβάρνα Κατερίνα (27, 26), Χρήστου Έρρικα (43, 47), Σιάμκουρη Σοφία (37, 32), Ολυμπίσιου Ίριδα (52, 55). Η προαγωνιστική ομάδα του ΣΟΧ ολοκλήρωσε 38 προπονήσεις στο χιόνι, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τα κενά σε τεχνική και φυσική κατάσταση που κληροδότησε η πανδημία.

Επίσης την ίδια περίοδο, ο αθλητής του συλλόγου Τόττης Δημήτριος ταξίδεψε στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko στην Βουλγαρία και συμμετείχε στους Διεθνείς Αγώνες Παίδων PIBA CUP – BANSKO U14-U16 που πραγματοποιήθηκαν στις 24 και 25 Μαρτίου. Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με συμμετοχές περίπου 150 αθλητών από εφτά χώρες. O αθλητής του ΣΟΧ Φλώρινας πέτυχε αξιόλογα αποτελέσματα τερματίζοντας 29ος στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, ενώ δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο slalom.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση