Η παραχώρηση ακινήτου στην Κοινότητα Τροπαιούχου στη συνάντηση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη με τον Υπουργό Μ. Βορίδη

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Ιουλίου, 2022

Την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε το υπουργείο Εσωτερικών όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη και με την Υπηρεσιακή Γραμματέα του υπουργείου, κα Γεωργία Βαλατσού.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η παραχώρηση ακινήτου στην Κοινότητα Τροπαιούχου. Ο βουλευτής επεσήμανε τόσο στον κ. Βορίδη όσο και στην κα Βαλατσού ότι η συγκεκριμένη παραχώρηση έχει καθυστερήσει πάρα πολύ δημιουργώντας πρόβλημα στον προγραμματισμό της Κοινότητας Τροπαιούχου και συγκεκριμένα στον πρόεδρο κ. Θεοχάρη Χαραβιτσίδη ο οποίος για το συγκεκριμένο θέμα έχει πραγματικά κοπιάσει και ασχολείται πάνω από δύο χρόνια.

Αμφότεροι διαβεβαίωσαν το βουλευτή πως από τη στιγμή που θα παραλάβουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι διαδικασίες θα είναι ταχύτατες και μετά το καλοκαίρι θα έχουμε τη θετική έκβαση.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. υπουργό για μια σειρά από θέματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις Δήμοι της ΠΕ Φλώρινας τα οποία οξύνονται περισσότερο λόγω της γειτνίασης με Αλβανία και με FYROM.

Ο κ. Βορίδης δεσμεύτηκε να επισκεφτεί την ΠΕ Φλώρινας στα μέσα Σεπτεμβρίου και να συζητήσουν επιτόπου τα συγκεκριμένα θέματα. Επίσης, ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. υπουργό για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του θέματος που αφορά στην υποστήριξη για θέματα πολεοδομίας των Δήμων Αμυνταίου και Πρεσπών.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Πολιτική, Φλώρινα,