Η Π.Ε. Φλώρινας απαντά σε δημοσιεύματα

Με αφορμή συνάντηση – σύσκεψη για το σχέδιο «Αθηνά» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου και δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με την «απουσία» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε πως η Περιφέρεια και ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσκλήθηκαν από τους διοργανωτές της σύσκεψης.

Αντιθέτως, ο κ. Ηλιάδης δέχτηκε στο γραφείο του το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου μέλη της «Επιτροπής Αγώνα» με τους οποίους συζήτησε εκτενώς τις επόμενες κινήσεις. Παράλληλα δε συνεχίζει τις επαφές του με όλους τους αρμόδιους φορείς και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή για τη Φλώρινα λύση.

Αναφορικά με την κινητοποίηση της Πέμπτης 7 Μαρτίου, την ώρα εκείνη ο κ. Ηλιάδης βρισκόταν στην Κοζάνη και συμμετείχε σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο τις επιπτώσεις από το σχέδιο «Αθηνά». Μάλιστα, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση