Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» θα λειτουργήσει και φέτος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΕΟΡ∆ΑΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

“ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ”

“ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ”

Ανακοινώνεται ότι και φέτος θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

Στη Σχολή αυτή μπορούν να εγγραφούν και να φοιτήσουν δωρεάν άνδρες και γυναίκες και να σπουδάσουν την ψαλτική τέχνη της Βυζαντινής Μουσικής που αποτελεί πολύτιμο μέρος της Εθνικής μας κληρονομιάς.

Στις 19 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 το απόγευμα στην μεγάλη αίθουσα του Εκκλησιαστικού Λυκείου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων με τους καθηγητές της Σχολής,  για να ανακοινωθεί το πρόγραμμα και να γίνει η κατανομή των τάξεων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Παρακαλούμε θερμά, η προσέλευση όλων να γίνει με μάσκα, όπως προβλέπεται εκ της σχετικής νομοθεσίας.

Με έντονο το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, αλλά και έχοντας λάβει από πλευράς μας όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης και διασποράς του covid19, σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε άλλον έναν γόνιμο χρόνο διδασκαλίας και μάθησης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23850-28864, 6984412006.

 

Εκ της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεόκλητου.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση