Η θεατρική ομάδα της Β’ ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ παρουσιάζει την “ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ”

Ημ/νία Ανάρτησης: 22 Μαΐου, 2014

mainlogo
“Η θεατρική ομάδα της Β’ ΓΕΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (συμμετέχουν μαθητές της Α’ Λυκείου αλλά και φοιτητές) , με πολύ μεγάλη χαρά και όχι λιγότερη αγωνία, σας προσκαλεί στην πρώτη και ναι, τελευταία θεατρική της δράση, την “ΠΑΡΩΔΥΣΣΕΙΑ”, σε 2 παραστάσεις, την Παρασκευή 23 Μαϊου στις 21:00 και το Σάββατο 24 Μαϊου στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. Στα πλαίσια της παράστασης θα κληρωθεί ένα tablet μετά το τέλος της παράστασης του Σαββάτου.

Για την ομαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:

1. Επιτρέπεται η είσοδος ΜΟΝΟ σε όσους διαθέτουν πρόσκληση και ΜΟΝΟ για την ημέρα που αναγράφεται πάνω στην πρόσκληση (Παρασκευή 23 Μαϊου η Σάββατο 24 Μαϊου αντίστοιχα)

2. Την Παρασκεύη 23 Μαϊου η δυνατή προσέλευση των θεατών θα διαρκέσει μέχρι τις 21:15 και το Σάββατο 24 Μαϊου μέχρι τις 19:25. Μετά τις παραπάνω ώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ.

3. Παρακαλείσθε κατά την διάρκεια της παράστασης να απενεργοποιήσετε τα κινητά σας τηλέφωνα και να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε φλας κατά την λήψη φωτογραφιών.

4. Το κάπνισμα κατά την διάρκεια της παράστασης απαγορεύεται αυστηρά.

5. Θερμή παράκληση για τήρηση της κοινής ησυχίας κατά την διάρκεια της παράστασης. Να αποφύγετε τις άσκοπες εισόδους και εξόδους στο Πνευματικό Κέντρο όσο είναι δυνατόν.

Η παράσταση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Αμυνταίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αμυνταίου.

TAGGED: Αμύνταιο,