Ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στην Φλώρινα

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Μαρτίου, 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

food_safety_day1

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας, ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (Ο.Ε.ΝΕ.Φ.) και η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα :

 

«Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων»

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 6.00 μμ

(Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή)

στο Hotel «Πλειάδες», στη Φλώρινα

Πρόγραμμα Ομιλιών

 

6:00 – 6:30 μμ

Προσέλευση – Χαιρετισμοί.

6.30 – 7.15 μμ

«Γενετικά Τροποποιημένα Φυτά στην Γεωργία»,

Κωστίτσης Δημήτριος, Γεωπόνος, Γ.Γ. Γεωπονικού Συλλόγου Φλώρινας. 

7.15 – 8.00 μμ

«Διατηρησιμότητα και Κατανάλωση Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης», Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου Κων/νος, Κτηνίατρος Π.Ε. Φλώρινας

 

Συντονίζει ο Αλτίνης Αθανάσιος, Κτηνίατρος, MSc, Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Φλώρινας, Πρόεδρος της Ε.ΚΑΤ.Ο. Φλώρινας.

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση ψυχαγωγίας.