Ιωάννης Κιοσές: Τι είπε για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας, την αύξηση των κρουσμάτων, τους νοσηλευτές & τους εργάτες γης (βίντεο)

Ιωάννης Κιοσές: Τι είπε για τα Πανεπιστημιακά τμήματα της Φλώρινας την αύξηση των κρουσμάτων τους νοσηλευτές & το ΣΝΟ

Ακούστε περισσότερα:

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ Ιωάννης Κιοσές ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1.

Ο κ Κιοσές αφού έστειλε το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα των Νοσηλευτών ευχαριστώντας όλο το προσωπικό των υγειονομικών μονάδων για την προσφορά τους ιδιαίτερα στη διάρκεια της πανδημίας σχολίασε το γεγονός της αύξησης των κρουσμάτων στην τοπική κοινότητα Μελίτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τους κατοίκους της ΠΕ Φλώρινας να συμμετέχουν στη διενέργεια των rapid test ώστε η εικόνα που έχουν οι αρχές να είναι καλύτερη και να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid 19.

Παράλληλα ζήτησε και την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο κ Κιοσές αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Φλώρινας ενόψει της θερινής περιόδου την οποία χαρακτήρισε γόνιμη με τις προτάσεις και τους προβληματισμούς που κατατέθηκαν.

Ο κ Αντιπεριφεριάρχης απάντησε και για τις συναντήσεις που έγιναν για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου καθώς και για το κτίριο της π. παιδόπολης της Αγίας Όλγας.

Τέλος ο κ Κιοσές απάντησε και για το θέμα των εργατών γης τις προσπάθειες που έγιναν για να ανοίξει ο συνοριακός σταθμός στην Κρυσταλοπηγή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα έρθουν στη χώρα μας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση