Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου της αποχέτευσης Καλοχωρίου

xatxisymeonidis-symv-kaloxorioy

Η σύμβαση εκτέλεσης ενός νέου ιδιαίτερα σημαντικού έργου υπογράφηκε σήμερα 3 Ιουλίου 2013, μεταξύ του Δημάρχου Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη και του αναδόχου ΕΔΕ Βασιλείου Δέδε, το οποίο αφορά το <<ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ>>, συνολικού προϋπολογισμού 1.520.000 Ευρώ.
Με την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιείται η έναρξη των εργασιών του έργου το οποίο έχει ορίζοντα υλοποίησης δεκαοκτώ μηνών.
Έργο Υποέργο Π/Υ υποέργου Ημερ. Δημοπρασίας Π/Υ Έργου Πηγή Χρηματοδότησης
Αποχέτευση Οικισμών Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας Δήμου Καστοριάς Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων Καλοχωρίου 1.520.000,00 22/1/2013 6.496.000,00 ΠΕΠ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το έργο αυτό αποτελεί ένα υποέργο του έργου «Αποχέτευση Οικισμών Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας Δήμου Καστοριάς» ζωτικής σημασίας το οποίο επιλύει χρονίζοντα προβλήματα των δημοτών και συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, ενώ παράλληλα στοχεύει να δημιουργηθούν υποδομές οι οποίες θα συμβάλλουν στην εξυγίανση των υδάτινων πόρων της περιοχής μας και ιδιαίτερα του ποταμού Αλιάκμονα.
Το παραπάνω έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.Π Δυτ. Μακεδονίας)».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση