Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 9 Νοεμβρίου 2022

Ημ/νία Ανάρτησης: 7 Νοεμβρίου, 2022

Την Τετάρτη 9/11/2022, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας συμμετέχει στην γενική απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και καλεί τα μέλη, φίλους/ες και τους πολίτες της Φλώρινας να συμμετέχουν μαζικά και να σταθούν στο πλευρό του κόσμου της εργασίας και της κοινωνίας.

Η ανακοίνωση:

Η ακρίβεια της ΝΔ που τσακίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, δεν είναι «φυσικό φαινόμενο» που έρχεται από έξω. Είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, της αισχροκέρδειας των λίγων και της αδικίας των πολλών.

 

Η οικονομική δυσχέρεια και δυσπραγία που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο τόπος μας, δεν μπορεί να εξομαλυνθεί με επιδοτήσεις που στο τέλος πάλι μετακυλίονται στις τσέπες των πολιτών. Το ενεργειακό κόστος και η εκτίναξη των τιμών σε βασικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης δεν θεραπεύονται με επικοινωνιακά τρικ τύπου «καλαθιού».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρος του Α. Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή κατέθεσε έξι (6) άμεσες εθνικές προτεραιότητες με το πρόγραμμα «Δικαιοσύνη Παντού» για ένα Δίκαιο Κράτος, μια Δίκαιη Κοινωνία και Οικονομία: https://dikaiosinipantou.syriza.gr/.

 

Τώρα όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να δείξουμε μέσω της μαζικής συμμετοχής μας στην απεργιακή κινητοποίηση της 09/11 ότι απαιτούμε την πολιτική αλλαγή και την απαλλαγή από την ανυπόφορη κυβέρνηση της ΝΔ. Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε σύσσωμη την κοινωνία της Φλώρινας να παραστεί την Τετάρτη 09/11 και ώρα 11:00, στον προαύλιο χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας.

 

Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αλλαγή

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Φλώρινα,