Κοινή ανακοίνωση των σωματείων της ΔΕΗ: Συνεχίζουμε με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Ιανουαρίου, 2014

AHS-AMYNTAIOY-1

ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΔΟΠ/ΔΕΗ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΕΠ/ΔΕΗ
ΠΑΣΥΠ ΠΑΣΕΒ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΕΝΩΣΗ
ΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΟΜΗΧ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ ΑΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕΠΥΔ ΣΠΕ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜ.ΑΔΜΗΕ
Αθήνα 27/1/2014

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 24ωρες
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 28/1/2014

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και συνταξιούχων, που διοργάνωσαν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι, μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.
• Όπως είναι γνωστό το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στην Βουλή και την Τρίτη εισέρχεται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση, ενώ παράλληλα κατατέθηκε τροπολογία η οποία διαγράφει την ασφαλιστική μας σχέση. Δηλαδή την περιουσία μας που έχει σχηματιστεί στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ, αφού ως γνωστό είχαμε μέχρι το 1999 ασφάλιση στον εργοδότη.
• Με την πράξη τους αυτή επιχειρούν να απαλλάξουν την ΔΕΗ από αυτή την σχέση καταργώντας τον Ν. 2773/99, ο οποίος αναγνωρίζει την ενσωματωμένη ασφαλιστική μας περιουσία στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ. Αυτό βεβαίως γίνεται για να μην υπάρξει καμία εμπλοκή στην πώληση του ΑΔΜΗΕ σήμερα, αύριο στην μικρή ΔΕΗ και στην συνέχεια με το 17% της μητρικής. Γιατί εξυπακούεται ότι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα κηρύξουμε αέναο αγώνα, διεκδικώντας την ασφαλιστική μας περιουσία.
Γι’αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, οι οποίες αρχίζουν από το ξεκίνημα της βάρδιας την Τρίτη 28/1/2014 και ώρα 00:01.
Παράλληλα διοργανώνουμε συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στις 15:30 την Τετάρτη με πορεία προς το Σύνταγμα, όπου εκεί θα παραμείνουμε μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του Νομοσχεδίου στην Βουλή.
 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
 ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
 ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ.

Υ.Γ. Στην Πλατεία Κοραή έχουμε στήσει περίπτερο, όπου διανέμουμε φυλλάδιο και ενημερώνουμε τους πολίτες για την πώληση του Ομίλου ΔΕΗ.

 Βοήθησε και εσύ την προσπάθεια αυτή, μπορείς.
 Γίνε ενεργός σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Θέσεις Εργασίας στην κονσερβοποιεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.
TAGGED: Δυτική Μακεδονία,