Κόλιν Φάρελ: Οι διακοπές του στην Αθήνα

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Σεπτεμβρίου, 2014

kolin faren
Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Κόλιν Φάρελ ο οποίος απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και την υπέροχη ελληνική κουζίνα.

Ο διάσημος ηθοποιός, συνδύασε επαγγελματικά ραντεβού στην πρωτεύουσα με διακοπές και όπως αποδεικνύεται και από το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το περιοδικό «HELLO!», πέρασε καλά.

Ο Κόλιν Φάρελ βρέθηκε στην Αθήνα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας αγγλόφωνης ταινίας του Γιώργου Λάθιμου «lobster», στην οποία πρωταγωνιστεί με την Ρέιτσελ Φάις και είχε προγραμματισμένα ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Για τη διαμονή του ωστόσο στη χώρα μας, επέλεξε ένα παραλιακό ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεινε μαζί με την αδελφή του και στενή συνεργάτιδά του Κλοντίν και τον σύντροφό της.

Ο χολυγουντιανός σταρ, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους τον συνάντησαν, κάνοντας λόγο για έναν απλό και ευγενικό τύπο, ο οποίος πέρασε ήσυχα και απλά τις ημέρες του στην Αθήνα, κάνοντας μπάνιο και ηλιοθεραπεία και απολαμβάνοντας το ελληνικό φαγητό, ενώ έκανε και βόλτα στη Γλυφάδα την οποία συνδύασε με ψώνια στα μαγαζιά.