Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου

xloi-erga

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου <<ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΛΟΗΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΛΗ>> , συνολικού προϋπολογισμού 5.890.000 Ευρώ.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων κ. Παρχαρίδη και Προγραμματισμού κ. Θεοδοσόπουλο, ανακοίνωσε και επισήμως την έναρξη των εργασιών του έργου το οποίο έχει ορίζοντα υλοποίησης ενός έτους, θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων  και θα ικανοποιήσει τα πάγια αιτήματα των κατοίκων της περιοχής Χλόης- Φουντουκλή και της  ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

        Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις:

$1·         Δίκτυο Όμβριων με στόχο να αντιμετωπιστούν τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων,

$1·         Το εσωτερικό οδικό δίκτυο στα οικοδομικά τετράγωνα στην αντίστοιχη περιοχή

$1·         Την κατασκευή πεζοδρομίων παραπλεύρως του εσωτερικού δικτύου με πρόβλεψη για δημιουργία ειδικών ραμπών για ΑΜΕΑ καθώς και πρόβλεψη για την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων

$1·         Την τοποθέτηση στύλων ηλεκτροφωτισμού

$1·         Την ονοματοθεσία και σήμανση των οδών στην αντίστοιχη περιοχή και την τοποθέτηση πινακίδων

$1·         Φυτοτεχνικές  εργασίες με φύτευση δένδρων στα δημιουργούμενα πεζοδρόμια

αποτελεί το πρώτο από μία σειρά μεγάλων έργων που έχουν ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του προσεχούς διαστήματος.  

Pin It

Αφήστε μια απάντηση