Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την έναρξη των εργασιών του έργου : Αναπλάσεις οικισμών – Βελτιώσεις οδοποιϊας Δήμου Αμυνταίου

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Ιουνίου, 2023

O Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών του έργου : Αναπλάσεις οικισμών – Βελτιώσεις οδοποιϊας Δήμου Αμυνταίου, προϋπολογισμού 1.513.780€, την Δευτέρα 19-06-2023, με αρχικό χώρο έναρξης των εργασιών, την συμβολή των οδών 28ου Συντάγματος Πεζικού και Μοναστηρίου.

 

Κατά την διάρκεια της κατασκευής του έργου, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα :

 

  • Ο αποκλεισµός της πρόσβασης στην περιοχή του έργου στη συµβολή των οδών 28ου Συντάγµατος Πεζικού, Ε΄ Μεραρχίας, Μοναστηρίου και Αναπαύσεως (στο ύψος των παλιών κοιµητηριών) και την διοχέτευση της κυκλοφορίας:

 

α) µέσω των οδών 28ου Συντάγµατος Πεζικού, Αµύντα, Μοναστηρίου και Αριστοτέλους για την κίνηση µε κατεύθυνση από την δυτική είσοδο / έξοδο της πόλης (από/προς Koινότητα Ξινού Νερού).

β) µέσω των οδών 28ου Συντάγµατος Πεζικού, Αγίου Νικολάου και Βόρειου Περιμετρικού Αµυνταίου για την κίνηση µε κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς τη δυτική είσοδο / έξοδο της.

γ) σε παρακείμενες δημοτικές οδούς για την εξυπηρέτηση της κίνησης των συμβαλλόμενων στον κόµβο οδών που επηρεάζονται.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, θα συνδράμει στην διευθέτηση της κυκλοφορίας και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παρακαλούνται οι πολίτες, όπως ακολουθήσουν τις υποδείξεις των αρμόδιων της κατασκευής του έργου και διευκολύνουν την εκτέλεση των εργασιών.-

Αμύνταιο 16 Ιουνίου 2023

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Αμύνταιο,