Λ Καλυβιάνος Με επιτυχία η κοινή δράση του 1ου Συντάγματος Πεζικού με τον Φ.Ο.Ο.Φ. στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου (βίντεο & φωτο)

Για την η κοινή δράση του 1ου Συντάγματος Πεζικού με τον Φ.Ο.Ο.Φ. στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 97.1 ο Λεωνίδας Καλυβιάνος υλοποιώντας έτσι το πρόγραμμα του Γ.Ε.Σ. ως έτος περιβάλλοντος για το έτος 2020.

Ο κ Καλυβιάνος  αναφέρθηκε και σε άλλες δράσεις του ΦΟΟ Φλώρινας όπως για τις ορειβατικές βρύσες  και το καταφύγιο της Κοσάγιας

Στο καταφύγιο Παλαιοχωρίου έγινε διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, δεντροφύτευση ,καλλιέργεια των πηγών και καλλωπισμός των ορειβατικών μονοπατιών και μετά το πέρας των εργασιών ακολούθησε γεύμα στον εξωτερικό χώρο του καταφυγίου απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα.

Η πρόεδρος Ρόζα Βαλίνα και τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν θερμά το 1ο Σύνταγμα Πεζικού Φλώρινας και τον διοικητή του συνταγματάρχη κύριο Γκόνη Νικόλαο για την επιλογή του συλλόγου ως φορέα υλοποίησης του προγράμματος, τον υποδιοικητή αντισυνταγματάρχη κύριο Αθανασιάδη Βασίλειο για την επόπτευση των εργασιών καθώς και όλους τους εθνοφύλακες του Τ.ΕΘ. Φλώρινας για την εθελοντική εργασία τους.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση