Λευτέρης Ελευθερίου & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Ξινονερίτικο καρναβάλι

Alkiviadis---EleytheriouΛευτέρης Ελευθερίου & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες μοναδικοί, ο καθένας στο είδος του, σας προσκαλούν στην πιο εκρηκτική μουσική παράσταση των αποκρεών.
Ο Λευτέρης Ελευθερίου γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι και τις μιμήσεις του, συναντά τον Άνθρωπο Ορχήστρα Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και ταξιδεύουν παρέα σε όλη την Ελλάδα
Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία μουσικοθεατρική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις γιατί ο Λευτέρης και ο Αλκιβιάδης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτε όρθιο: Θα σας κάνουν να γελάσετε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, να νοσταλγήσετε στιγμές από την εποχή των μπουάτ αλλά και από μελωδικές στιγμές του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, θα σας συγκινήσουν με αγαπημένες μπαλάντες και θα ροκάρουν σε ήχους πιο ηλεκτρικούς που ξεκινούν από τα 60’s, περνούν από τα 90’s και φτάνουν μέχρι το σήμερα. Πλάι τους παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band.
Και η διασκέδαση δεν σταματάει, χορεύουμε όλοι μαζί κάτω από τους ήχους παραδοσιακής Ορχήστρας, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ!

Pin It

Αφήστε μια απάντηση