Λίγες μόνο ώρες πριν το τοπικό ντέρμπυ

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Ιανουαρίου, 2013

 

SOLD OUT TO ΔΑΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Λίγες μόνο ώρες (19/1 και ώρα 18:00) πριν  το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στον Αμύντα Αμυνταίου και τον Φιλώτα Φλώρινας, για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και οι αρχικές προβλέψεις που θέλουν το ΔΑΚ Αμυνταίου να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το παιχνίδι μεταξύ  του Αμύντα  Αμυνταίου και του Φιλώτα Φλώρινας, εμπεριέχει πολλές ιδιαιτερότητες, πόσο μάλλον τώρα, που διακυβεύεται η κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτριες και των δύο ομάδων θα παλέψουν γιατί νίκη, με τον γηπεδούχο Αμύντα να θέλει το δίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τον Φιλώτα, την έτερο διεκδικητή της πρώτης θέσης.

Από το 2002 Αμύντας και Φιλώτας έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε 8 αναμετρήσεις πρωταθλημάτων Α2 και Β εθνικής, η στατιστική φανερώνει σχετική  ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Αμύντα να μετρά 3 νίκες έναντι 4 του Φιλώτα, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξη ισόπαλο.

Η παίκτρια του Αμύντα Ελένη Γεωργιάδου σχολίασε: «έχουμε επιτύχει ένα πολύ καλό σερί ως τώρα (7/7) το οποίο θέλουμε να διευρύνουμε.

Είμαι σίγουροι ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, ο Φιλώτας είναι μια καλή ομάδα, με καλές μονάδες, ωστόσο εάν εμείς δείξουμε προσοχή και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Το Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας υποδέχεται το Σάββατο στις 20:00 η ανδρική ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα της Άρτας, οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη θα επιδιώξουν τη νίκη , απέναντι στη νεοσύστατη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου, η οποία ωστόσο διαθέτει έμπειρους παίκτες στο ράστερ της, μεταξύ αυτών  οι Στέφανος Φουδούλης και Μάκης Σίσκος που είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα του Αμύντα.

Ο παίκτης του Αμύντα Γιάννης Τόϊτος σχολίασε: «Δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τη ομάδα της Φλώρινας προκειμένου η αναμέτρηση να εξελιχθεί όπως τη περιμένουμε.

Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες , ώστε η ομάδα να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχει του πρωταθλήματος.

Άποψη μου είναι ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά».