Με αλυσίδες η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας της χιονόπτωσης σήμερα Τρίτη 12/12/2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Δεκεμβρίου, 2012

dromos-xionia

Κοζάνη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Ώρα: 11.30΄

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναφέρεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  μόνο με τη χρήση  αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στον κάθετο άξονα της Εναντίας Οδού, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το 25ο χλμ. έως το 60ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου).

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  μόνο με τη χρήση  αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο ΕΚΤΟΣ από την Εγνατία οδό και των κάθετων αξόνων αυτής, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται  μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σε όλο το Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο.