Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στη Κοινότητα Κέλλης

Ημ/νία Ανάρτησης: 3 Μαΐου, 2012

Kelli_ag-athanasioy1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στη Κοινότητα Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου. Στο κτήριο της κοινότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για να τιμηθούν οι νέοι που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αλλά και προσωπικότητες όπως ο καθηγητής της Ιατρικής και χειρούργος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριος Τσαντήλας και ο λαογράφος και συνταξιούχος δάσκαλος, κ. Λάζαρος Μέλλιος.

Kelli_ag-athanasioy2

Στην εκδήλωση, εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα, παραβρέθηκαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας , κ.κ. Άνθιμος και Θεόκλητος οι οποίοι χοροστάτησαν στην λειτουργία ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αθανασίου, ενώ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που ακολούθησε στη κοινότητα.

Kelli_ag-athanasioy3

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και οικοδεσπότης κ. Αθανάσιος Τάσκας, σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Θεσμός έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κέλλη η διοργάνωση πολύ σημαντικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή επιφανών προσωπικοτήτων της πατρίδας μας, που τιμούν την Κέλλη και την ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.