Με ήττα στο.. σπίτι του (0-3) αποχαιρέτησε το 2018 ο Μελιτέας από τον ουσιαστικό Εδεσσαϊκό

Με ήττα στο.. σπίτι του (0-3) αποχαιρέτησε το 2018 ο Μελιτέας από τον ουσιαστικό Εδεσσαϊκό

Για άλλη μια φορά πλήρωσε το «μουδιασμένο» του ξεκίνημα ο Μελιτέας στο εξ΄αναβολής (λόγω χιονόπτωσης στις 22 Νοεμβρίου) παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής, κόντρα στον εμφανώς βελτιωμένο – τον τελευταίο καιρό – Εδεσσαϊκό.
Δεν άρχισε καλά ενώ δεν τον ήθελε και η τύχη καθώς στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενουμένων δέχτηκε αυτογκόλ (13΄) από προβολή του Κεσίδη. Πάνω που συνήλθε αγωνιστικά, παίρνοντας μέτρα και απειλώντας επιθετικά ήρθε ο Ντόγος με άπιαστο πλασέ (32΄) να διπλασιάσει το σκορ.

 

Οι μεγάλες του ευκαιρίες με Μπατμά (42΄), Γεωργιάδη (50΄) δεν καρποφόρησαν και ο Εδεσσαϊκός σκόραρε για τρίτη φορά με τον Λαφαζανίδη (78΄), εκμεταλλευόμενος τα κενά που άφηναν οι γηπεδούχοι οι οποίοι πήραν ρίσκα στα τελευταία λεπτά κυνηγώντας την ανατροπή.
Φάσεις αγώνα:

13΄ Κούρσα του Τούφα και φαρμακερό γύρισμα του ο Κεσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να διώξει (0-1).
34΄ο Ντόγος ελίχθηκε από αριστερά, συνέκλινε και με άπιαστο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
42 ΄Δυνατό βολέ του Μπατμά από ευνοϊκή θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
50΄Κόρνερ Μπατμά, γυριστή κεφαλιά του Γεωργιάδης ο Χαραβητίδης έδιωξε ακριβώς πάνω στην τελική γραμμή.
70΄Εξ΄επαφής κεφαλιά του Λαφαζανίδη απομάκρυνε πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα ο Τσώτσος.
78΄Γύρισμα του Τουφα και ο έμπειρος Λαφαζανίδης σκόραρε με κοντινό πλασέ.
89΄Μόνος με τον Μπερμπερίδη ο Ταουσιάνης αστόχησε.

Διαιτητής ήταν ο Παυλίδης και βοηθοί οι Πίττος, Νησελίτης. Όλοι από το ΣΔ Ημαθίας.
Μελιτέας Μελίτης: Μπερμπερίδης, Αγγέλου (88΄Μωυσίδης), Σεκουλίδης, Σοβισλής (71΄ Τσίτσης), Κεσίδης, Γιώσης (46΄ Κάσα), Γεωργιάδης, Τσώτσος, Μπατμάς, Λεζάκης (83΄ Παπασωτηρίου), Ρωμαίος.
Εδεσσαϊκός: Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης (46΄ Γκαρακλίδης), Τούφας, Μωυσίδης, Χαρβητίδης, Πασσαλής, Παπαγεωργίου, Καραγιάννης (56΄ Ταουσιάνης), Μεταξάς (72΄ Τσιάκαλος), Ντόγος, Παπαδημητρίου (69΄ Λαφαζανίδης).

Pin It

Αφήστε μια απάντηση