Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την ΕΠΣ Φλώρινας και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων

Ημ/νία Ανάρτησης: 10 Μαΐου, 2018

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την ΕΠΣ Φλώρινας και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων


Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το 1ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διεξήχθη την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Φλώρινας.

Επικεφαλής εκπαιδευτής ήταν ο κ. Νικόλαος Β. Γκούρτσας, Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων – ECOSEP ο οποίος με τη βοήθεια της ομάδας του δίδαξε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, βήμα προς βήμα, με πρωτοποριακό τρόπο, μεθόδους πρώτων βοηθειών όπως η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Επίσης μίλησε για τους μύθους και τη πραγματικότητα σχετικά με τις πρώτες βοήθειες και αναφέρθηκε σε θέματα όπως η «Αλυσίδα της Επιβίωσης».

Οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των πληροφοριών και των μεθόδων και δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Από την ΕΠΣ Φλώρινας παρόντες ήταν ο πρόεδρος Κωσταντίνος Αντωνιάδης, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Παντελής Παπαϊωάννου και ο ταμίας Ναλπαντίδης Στέφανος.

Η ΕΠΣ Φλώρινας ευχαριστεί τον κ. Γκούρτσα και την ομάδα του για όσα μας δίδαξαν, για τους μύθους που κατέρριψαν και την ανάδειξη της πραγματικότητας σχετικά με τα συμβάντα πρώτων βοηθειών

TAGGED: Φλώρινα,