Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ” 2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Σεπτεμβρίου, 2012

hpeirotiko panigiri-2012e

Το Δ.Σ. του συλλόγου ηπειρωτών Φλώρινας μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης  “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ”, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΤΕΙ Φλώρινας την Παρασκευή 31/8,στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Φώρινας από τον Τουρκικό ζυγό αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τα πιο εγκάρδια ευχαριστήρια προς όλους τους συμπόλίτες που αγκάλιασαν αυτήν  την προσπάθεια με την μαζική τους προσέλευση μιας και σχεδόν 2.500 κόσμου απόλαυσαν μοναδικούς ήχους από το κλαρίνο του Κώστα Σμόλικα με την μοναδική συνοδεία της κα.Έλλης Κοσμά και του αυθεντικότερου όλων των Ηπειρωτών ερμηνευτών κ.Σάββα Σιάτρα κάτω από το υπέροχο σεληνόφως της τελευταίας Αυγουστιάτικης πανσελήνου συνθέτοντας όλα αυτά μαζί μια μαγική βραδιά.

hpeirotiko panigiri-2012b

Επίσης ευχαριστεί  τον Δήμο Φλώρινας που έκανε την τιμή να συμμετάσχει ο σύλλογος με τον δικό του τρόπο στους εορτασμούς για τα ελευθέρια της πόλης  αλλά και για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

hpeirotiko panigiri-2012a

Ακόμη ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς τους που απαρτίζουν το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου,την Δ/νση του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας στην Φλώρινα για την παραχώρηση του χώρου και την ποδοσφαιρική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την συγκατάθεση της και όλη την πολιτειακή ηγεσία που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.

hpeirotiko panigiri-2012dhpeirotiko panigiri-2012c

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..