Με μηνύματα αισιοδοξίας η κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων στο δήμο Εορδαίας

vasilopita ergazomenon 2017 eordaia 3Με μηνύματα αισιοδοξίας η κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων στο δήμο Εορδαίας
Μέσα σε μια ευχάριστη , ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας , στο Ξενοδοχείο « ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ» της Πτολεμαϊδας .
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης συνεχάρη το Σωματείο για τη δράση του , ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις καλές σχέσεις που πρέπει να αναπτύσσονται μεταξύ των εργαζομένων γιατί έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή έργων και την καλή λειτουργία του Δήμου, του οποίου τη ραχοκοκαλιά αποτελούν οι εργαζόμενοι .
vasilopita ergazomenon 2017 eordaia 1 Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Εορδαίας Χαράλαμπος Παναγιωτίδης και ο Διευθυντής Οικονομιών Υπηρεσιών του Δήμου Δημήτρης Τσίπρας ευχήθηκαν δύναμη για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι να επικρατεί η εργασιακή ειρήνη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο νέος Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νικόλαος Τράκας , ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, ενώ ερωτώμενος για τα θέματα που προτάσσει η Ομοσπονδία σχετικά με τους ΟΤΑ , επεσήμανε ότι πρέπει να ενισχυθούν οι Δήμοι οικονομικά αλλά και με προσωπικό.
Η όλη διοργάνωση , στην οποία έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας , της ΑΔΕΔΥ και Σωματείων Εργαζομένων Δήμων της Περιφέρειας , διανθίστηκε από ένα ποικίλο πρόγραμμα αξιόλογων τοπικών καλλιτεχνών , που διασκέδασαν τους παρισταμένους και τους παρέσυραν σε ένα γλέντι μέχρι τις βραδινές ώρες
vasilopita ergazomenon 2017 eordaia 4

vasilopita ergazomenon 2017 eordaia 2

Pin It

Αφήστε μια απάντηση