Με το νέο Υπουργό Ενέργειας συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, συναντήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το νέο υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα ο οποίος διαδέχτηκε τον κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. υπουργό για όλα τα τρέχοντα θέματα του νομού Φλώρινας που έχουν σχέση με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ειδικότερα, συζητήθηκαν το μέλλον του ΑΗΣ Μελίτης, τα προβλήματα στη λειτουργία του ορυχείου της Αχλάδας και του ΑΗΣ Αμυνταίου, καθώς επίσης και θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Κοινοτήτων Αναργύρων, Βαλτονέρων και Αχλάδας.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της ανεργίας των ιδιοκτητών και εργαζομένων σε φορτηγά, σκαπτικά μηχανήματα, κ.ά. σε σχέση με τα ορυχεία Αμυνταίου και Αχλάδας, αλλά και θέματα των εργαζομένων και των επιχειρηματιών που είχαν άμεση σχέση με τον ΑΗΣ Αμυνταίου και γενικότερα ό,τι έχει σχέση στο Νομό Φλώρινας με την ενέργεια και το περιβάλλον (αποκαταστάσεις κλπ).

Ο κ. Σκρέκας έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων της περιοχής, έχει ενημερωθεί κατ’ επανάληψη για όλα αυτά τα θέματα και δεσμεύτηκε για την επίλυση όλων των προαναφερθέντων προβλημάτων μέσα από μια στενή συνεργασία και με το βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, με τους αυτοδιοικητικούς της περιοχής αλλά και με άλλους εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση