Με τον Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης

Με τον Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού , ταξίαρχο κ. Καρατζά Παναγιώτη , συναντήθηκε στην έδρα της ταξιαρχίας στην Κοζάνη ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν γενικότερα την ταξιαρχία αλλά και τα ζητήματα που αφορούν ειδικότερα τις στρατιωτικές μονάδες της Φλώρινας. Ο κ. ταξίαρχος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα με θέμα την λειτουργία του πεδίου βολής στην ευρύτερη περιοχή των τοπικών κοινοτήτων Αχλάδας, Κέλλης και Λόφων. Ο κ. βουλευτής τόνισε ότι θα πρέπει να προηγηθεί διαβούλευση με την τοπική κοινωνία όπου θα γίνει πλήρης ενημέρωση των κατοίκων για τη λειτουργία του πεδίου βολής χωρίς να υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία και τις περιουσίες των κατοίκων , τα αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία θα πρέπει να δοθούν στην περιοχή καθώς και για τη χρησιμότητα του πεδίου βολής στην διατήρηση των υπαρχόντων στρατιωτικών μονάδων και την πιθανή εγκατάσταση νέων μονάδων στην περιοχή.

Τέλος ο κ. Καρατζάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Βουλευτή με το σύμβολο της 9ης Ταξιαρχίας σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης των προσπαθειών του για θέματα που αφορούν τις ένοπλες δυνάμεις της περιοχής.
Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε θερμά τον κ. ταξίαρχο για την ιδιαίτερη τιμή που του επεφύλαξε. Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι υπηρετούντες στις ένοπλες δυνάμεις για την διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας και δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας και την συνεχή στήριξη του σε όλα τα ζητήματα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση