Με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Κοζάνης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Π. Πλακεντας

Ημ/νία Ανάρτησης: 26 Οκτωβρίου, 2022

Με τους  Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αθανάσιο Παπαευαγγέλου και Βασιλική Βόντσα αντίστοιχα, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

Στην συνάντηση, η οποία είχε κυρίως εθιμοτυπικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν κτιριακά ζητήματα καθώς και την εν γένει καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Εορδαίας.

 

Ο κ. Πλακεντάς τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η  δημοτική αρχή στάθηκε στο πλάι των διευθυντών και με αμοιβαία συνεργασία, όλο αυτό το διάστημα, επιτεύχθηκε η συνεχής εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

 

Τέλος ο Δήμαρχος Εορδαίας σημείωσε ότι η αρωγή του δήμου προς τα σχολεία θα συνεχιστεί  απρόσκοπτα, ενώ να υπογραμμιστεί ότι έγινε μία πρώτη συζήτηση που αφορούσε την προοπτική συνεργασίας μεταξύ δήμου και διευθύνσεων εκπαίδευσης, κυρίως σε δράσεις με πολιτιστικό αποτύπωμα

Ακολουθήστε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο YouTube
TAGGED: Πτολεμαΐδα,