Μιχάλης Χάτζιος για την 1η Γιορτή Εθελοντισμού: Επιθυμούμε και επιδιώκουμε τη συνέργεια, τη συνεργασία και τη σύμπραξη όλων (βίντεο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Δεκεμβρίου, 2022

Για την 1η Γιορτή Εθελοντισμού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού αλλά και τα δύο χρόνια λειτουργίας του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Φλώρινας μίλησε στο ράδιο Λέχοβο 971 ο υπεύθυνος του Γραφείο Εθελοντισμού και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Μιχάλης Χάτζιος

Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στους εθελοντές μας σε μια ένδειξη ειλικρινούς ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο τους, αφού αυτοί αποτελούν την αστείρευτη δύναμη μας
Ο κ Χάτζιος ανέφερε ότι στην εκδήλωση αυτή:

Θα παρουσιαστεί ο διετής απολογισμός του Γραφείου Εθελοντισμού

Θα τιμηθούν για την προσφορά τους θεσμικοί φορείς, συλλογικότητες αλλά και χορηγοί που συνέβαλαν στις εθελοντικές δράσεις στα δύο αυτά χρόνια λειτουργίας του Γραφείου.

Θα ανακοινωθούν επίσημες συνεργασίες με κοινωνικές δομές της Φλώρινας αλλά και με Οργανισμούς πανελλήνιας εμβέλειας και εγνωσμένης αξίας στον τομέα του Εθελοντισμού.

Τέλος, θα παρουσιαστεί ένα σύντομο αλλά πολύ όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από λιλιπούτειους εθελοντές και εθελόντριες.

Σε απευθείας μετάδοση η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και τα δύο χρόνια του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, καθώς και για τα δύο χρόνια λειτουργίας του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00′, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Φλώρινας στο YouTube.
Πατώντας τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/channel/UCFUiHxymvhWnKDmDGnyoFdA. μπορείτε να συνδεθείτε και να την παρακολουθήσετε σε ζωντανό χρόνο.

TAGGED: Φλώρινα,