Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, ξέρει πότε να διεκδικεί, και να κινητοποιείται, και πότε να συμμετέχει και να συζητάει

Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, ξέρει πότε να διεκδικεί, και να κινητοποιείται, και πότε να συμμετέχει και να συζητάει.


Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου και το Μπλόκο Αντιγόνου, που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, ευχαριστούν το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την πολύωρη και για πρώτη φορά συνεδρίαση του, με θέμα: «Τα αιτήματα των αγροτών στις φετινές κινητοποιήσεις».

Ειδικότερα, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη, κύριο Γεώργιο Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, κύριο Λάμπρο Χατζησήση, (για την αποδοχή του αιτήματος των αγροτών που κινητοποιούνται), την προηγούμενη Τρίτη, μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της περιφέρειας. Είναι πολύ σημαντική, όπως τόνισε στην ομιλία της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, κυρία Διαμάντω Κρητικού, η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη να στηριχτούν τα αιτήματα των παραγωγών, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, και πρόσθεσε, ότι ανάλογο Περιφερειακό Συμβούλιο, πρέπει να γίνει σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση, με τη χθεσινή συγκέντρωση των αγροτών, στην περιφέρεια. Η χθεσινή μέρα, αφορούσε καθαρά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή των συλλογικών φορέων των παραγωγών, με θέμα: «Τα αιτήματα που έχουν διαμορφωθεί στα μπλόκα». Ο Αγροτικός Σύλλογος περιοχής Αμυνταίου, ξέρει πότε να διεκδικεί, και να κινητοποιείται, και πότε να συμμετέχει και να συζητάει.

Η χθεσινή πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβουλίου, ήταν για συζήτηση, και όχι για θεατρινισμούς κομματικών και πολιτικών απόψεων. Τέλος, ευχαρίστησε και τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, κύριο Καρυπίδη Θεόδωρο και την κυρία Γεωργία Ζεμπιλιάδου, των οποίων οι συνδυασμοί σύσσωμοι υποστήριξαν την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, κυρίου Γεώργιου Κασαπίδη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση