Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Ημ/νία Ανάρτησης: 21 Απριλίου, 2021

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο περιοδείας του Υπουργού στη Βόρεια Ελλάδα.
Είχαν την ευκαιρία να δουν αναλυτικά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών εστιάζοντας κυρίως σε προγράμματα και διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων, που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση μίας τηλεδιάσκεψης, για την ερχόμενη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής «Πρωτοβουλία Εστίασης για τη Θεσσαλονίκη», όπου θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα, που απασχολούν τον πολύπαθο κλάδο της εστίασης, και τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς Υπουργείου, όσον αφορά την επαναλειτουργία των καταστημάτων.
Η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κάλεσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών μετά το Πάσχα να επισκεφθεί και πάλι την συμπρωτεύουσα για να δει από κοντά το σύνολο των Δημάρχων της Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα των θεμάτων που τους απασχολούν.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου μετά το πέρας της συνάντησης:
«Κυβέρνηση και Αυτοδιοίκηση πορευόμαστε παράλληλα στηρίζοντας δράσεις προς όφελος των πολιτών, ειδικά την περίοδο της πανδημίας. Η επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας είναι προ των πυλών και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

TAGGED: Πολιτική,