Ο δήμος Φλώρινας συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις σε τοπικές κοινότητες (φωτο)

Ημ/νία Ανάρτησης: 31 Οκτωβρίου, 2023

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Φλώρινας σε κοινότητες, αλλάζοντας ριζικά την όψη τους και προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε δρόμους των κοινοτήτων Περάσματος, Αγίου Βαρθολομαίου, Κολχικής και Σκοπιάς, όπου αποκαταστάθηκαν δρόμοι που είχαν υποστεί σημαντικές φθορές εδώ και πολλά χρόνια.

“Βασικός στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, υλοποιώντας σειρά παρεμβάσεων. Μία σημαντική παρέμβαση είναι και οι ασφαλτοστρώσεις που θα επεκταθούν στο σύνολο του Δήμου μας και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης” ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (3) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (4) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (5) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (6) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (7) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (1) (custom) ασφαλτοστρώσεις σε κοινότητες του Δήμου Φλώρινας (2) (custom)

TAGGED: ασφαλτοστρώσεις σε τοπικές κοινότητες Φλώρινας, Φλώρινα,